Cautare

5277 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate constanta hipocrate" (3.77 secunde)
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta a avut loc ieri conferinta "TVA dupa aderare", organizata de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in cadrul proiectului InfoTVA.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Evenimentul este organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta.
Astfel, la sediul redactiei ziarului "Replica" de Constanta a ajuns, zilele trecute, o sesizare care semnala mai multe nereguli cu privire la activitatea manageriala a cunoscutei companii ce isi desfasoara activitatea sub brandul Meli Melo - Paris, societate ce detine numai in orasul Constanta o retea de 4 magazine.
Mai mult de jumatate din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei. In acest context, de curand, conducerea Directiei Agricole si Dezvoltarii Rurale (DADR) Constanta a intocmit si inaintat catre Ministerul Agriculturii, un dosar cu actuala situatie in care se prezinta agricultura Constantei.
Tronsonul Cernavoda - Medgidia al Autostrazii Soarelui, gata saptamana viitoare Tronsonul Cernavoda - Medgidia al Autostrazii Soarelui (Bucuresti-Constanta) va fi inaugurat saptamana viitoare.
Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta moare incet.
Cazinoul din Constanta va fi reabilitat In paragina de prea multa vreme, la adresa Cazinoului din Constanta a mai sosit o promisiune: ... De ani de zile, Cazinoul din Constanta e intr-o continua degradare, sub privirile autoritatilor a ajuns si adapost pentru pasari.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... UPDATE ORA 22.50 Intr-un comunicat de presa, presedintele Consiliului Judetean Constanta face cateva precizari legate de achizitia elicopterului ce s-a prabusit luni, 15 decembrie, in lacul Siutghiol.
Siamezele de la Constanta sunt pentru mine ca un profesor de la care invat cum pot ajuta alti copii in suferinta (Autoare:
"Sunt convins ca judetul Constanta va atrage, pe proiecte, 100 de miliarde de lei, pentru localitatile care vor face proiecte", si-a exprimat speranta consilierul judetean Victor Manea, unul dintre participantii la intalnirea de la Galati.
Consilierul judetean Victor Manea, seful de campanie pentru alegerile europarlamentare al Partidului National Liberal pe judetul Constanta, a declarat ieri ca partidul sau a dat o sarcina precisa viitorilor alesi europeni liberali:
La sala de reuniuni a hypermarket-ului Carrefour din Constanta s-a desfasurat ieri festivitatea inmanarii premiilor elevilor castigatori ai concursului de desene pentru copii, avand ca tema Sarbatoarea Invierii Domnului.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu (foto) a tunat si a fulgerat cand a auzit ca PC-urile alocate copiilor din mediul rural au ajuns oriunde in alta parte decat in scoli pe mainile micutilor.
Potrivit surselor din cadrul ISCIR, controalele de anul trecut au scos la iveala faptul ca in multe gradinite si scoli din judetul Constanta, centralele termice nu au fost avizate.
In ceea ce priveste anul 2006, primarul Navodariului a precizat ca are in vedere amenajari ale aleilor pietonale, executia retelei de apa si canalizare in zonele strazii Ciocarliei, in valoare de 2.300.000 RON, constructia unei scoli noi - Scoala nr.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Targu Jiu. ... Premiul intai al concursului din scoli, constand in cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour Romania si este impartit in fiecare oras participant la concurs.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
La sfarsitul acestei luni, vor fi acreditate inca patru noi masuri Sapard, potrivit reprezentantilor din Ministerul Agriculturii.
google-analytics.com